Sommige beslissingen moet je nemen als ze overrijp zijn.

Ik houd niet zo van het woord gevoelig. En van het woord ‘hooggevoelig’ al helemaal niet. Misschien omdat ik ze beide ben. Ik vind het zeker mooie kwaliteiten. Vanuit die gevoeligheid creëer ik schilderijen, foto’s, teksten. Ik voel al snel wat een situatie of een persoon nodig heeft. In die zin ben ik er dankbaar voor. Maar onhandig is het ook. Ik ben sneller overprikkeld en heb langer de tijd nodig om de waan van de dag te verwerken. En als er te veel prikkels zijn, kan ik mezelf niet meer voelen.

 

Gek he dat ik dan toch 17 jaar in het hartje centrum van Amsterdam heb gewoond.

 

 

One thought on “Sommige beslissingen moet je nemen als ze overrijp zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *